x

Dear visitor,

You're on the Dutch website and your Language is United States.

Recent toegevoegd ×

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Sambrosa Care slaapmiddelen kopen
Vragen?

  klantenservice@sambrosacare.com

  0577 46 1051 (09:00 - 12:00 uur)

Bestelprocedure

De Sambrosa Original mag in Nederland alleen op dokters recept worden verkocht. Het product wordt dan bij Apotheek Kisters op magistrale bereiding gemaakt. Lees hier meer over het product en de bestelwijze:

Contra-indicatie: in welke gevallen mag het middel niet worden gebruikt?
Wanneer er gevoeligheid bekend is of optreedt bij het geneesmiddel doxylamine succinate. Verder niet in geval van: een acute astma-aanval, glaucoom (groene staar), gezwelvorming in het bijniermerg, prostaatvergroting, acute vergiftiging door alcohol, slaap- of pijnmedicatie of antidepressiva, epilepsie, gelijktijdige inname van antidepressiva middelen en/of van slaapmedicatie of een acute astma. Voorzichtigheid is geboden bij: een beperkte leverfunctie, beschadiging van het hart en hoge bloeddruk, chronische bronchitis en astma of terugvloeien van maagzuur in de slokdarm. Vraag een dokter of specialist om advies indien u andere medicijnen neemt.

Interacties:
Gelijktijdig gebruik met St. Janskruid kan hoofdpijn veroorzaken.

Bijwerkingen 
De volgende bijwerkingen kunnen als gevolg van het gebruik van Sambrosa Original optreden: duf gevoel in de ochtend, last van ogen, hartkloppingen en meer dromen. Bijwerkingen die bekend zijn bij hogere doseringen van doxylamine: duizeligheid, traagheid, coördinatie stoornissen, hoofdpijn en anticholinerge bijwerkingen zoals droge mond en keel, constipatie, urineretentie en pupilverwijding.

Samenstelling
Sambrosa Original is gebaseerd op de volgende ingrediënten: 
Doxylamine Succinate, Haver: Avena sativa, Passiebloem: Passiflora incarnata, Goudpapaver:  Eschscholtzia californica, Hop: Humulus lupulus, Meidoorn:  Crataegus oxyacantha, Maretak:  Viscum Album, Quell stadon, White Chestnut:  Bachremedie, Honing, Vanille, Water, Alcohol, Glycerine en Sirupus Simplex.

Dosering
1 dosering van 3 ml circa een half uur tot een uur voor het slapengaan in te nemen.

Niet geschikt voor
Kinderen onder de 12 jaar, baby's, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Voor diabetische patiënten is het van belang om te weten dat Sambrosa suiker honing bevat.

Houdbaarheid
Sambrosa Original is 1 ½ jaar houdbaar, mits donker en koel bewaard.

Bestellen en contactinformatie
In Nederland is Sambrosa Original alleen op recept als magistrale bereiding verkrijgbaar via Apotheek Kisters te Doorwerth. De werkwijze om het te bestellen:

Stap 1: Recept verkrijgen via huisarts 
Indien uw arts Sambrosa Original geschikt acht voor u, dan kan het recept worden uitgeschreven met uw naam, geboortedatum, uw adres, telefoonnummer en emailadres (voor het traceren van uw pakket). Tevens dient er een BSN nummer op het recept vermeld te worden. Dit is erg belangrijk, aangezien we het recept niet kunnen verwerken zonder BSN nummer.

Stap 2: Recept wordt gemaild naar Apotheek Kisters
Het recept kan worden ingescand en gemaild naar: receptenoriginal@gmail.com 
Een tweede mogelijkheid is dat het recept wordt gefaxt naar 026-3336405.

Stap 3: Bereiding bij Apotheek Kisters
Sambrosa Original wordt magistraal bereid, waarna het product samen met een maatlepel, deze bijsluiter, een factuur en een retourenvelop (zodat u het originele recept naar Apotheek Kisters kunt sturen, indien u het origineel heeft gekregen van de huisarts) naar u wordt opgestuurd.

Belangrijk: indien vermeld op het recept, kan Sambrosa ook bij apotheek Kisters in Doorwerth worden opgehaald.

De Sambrosa Original is ook verkrijgbaar in een hopvrije variant voor mensen die geen hormonen binnen mogen krijgen.

© 2015 Sambrosa Care - Design & Development by Accent Interactive

  • Veilig betalen
  • ideal
  • paypal
  • visa
  • bancontact
  • giropay
  • Bezorgd door
  • PostNL
  • DHL