x

Dear visitor,

You're on the Dutch website and your Language is United States.

Recent toegevoegd ×

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Sambrosa Care slaapmiddelen kopen
Vragen?

  klantenservice@sambrosacare.com

  0577 46 1051 (09:00 - 12:00 uur)

FAQ

We merken dat er op het gebied van vitaliteit en slapen een hoop onduidelijk is en veel mensen met vragen zitten. Daarom hebben we voor u de meest gestelde vragen op deze pagina verzameld. Of u nu op zoek bent naar meer informatie over slaapproblemen, wat te doen tegen stress of simpelweg een vraag heeft over het plaatsen van een bestelling, u vindt het op deze pagina.

Zit uw vraag er niet tussen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice, we kijken graag met u mee. 

Jetlag

Wat is een jetlag?

Een jetlag is een tijdelijke slaap-waakstoornis, veroorzaakt door lange afstandsvluchten en verschillende tijdzones. Je kunt het gevoel hebben nog op een andere klok te leven dan de tijdzone waar je je in begeeft. 

Wat kan ik doen tegen jetlag? 

Er zijn verschillende tips tegen jetlag:

- Zet je klok gelijk met de lokale tijd en probeer zo snel mogelijk jouw slaap-waakritme aan te passen aan de nieuwe tijdzone
- Vermijd alcohol voor en tijdens de vlucht en drink voldoende water
- Pas jouw dieet aan op het Argonne anti-jetlag dieet
- Probeer tijdens de vlucht uit te rusten. Je kunt tijdens de vlucht een slaapmiddel nemen om de slaap te bevorderen, bijvoorbeeld onze Sambrosa Melatonine producten.

Hoeveel ml mag ik meenemen in mijn handbaggage?

Je mag maximaal 100 ml per verpakking meenemen in een plastic, doorzichtige 1 literzak. De capsules kunt u altijd in de handbagage meenemen.

Welk Sambrosa product raden jullie aan bij een jetlag?

Bij een jetlag kunt u Melatonine drank of capsules gebruiken. Melatonine draagt bij aan het terugkrijgen van een normaal ritme. Wij raden aan de melatonineproducten op de reisdag en de dagen erna in te nemen. 

STRESS

Tips tegen stress?

Hoe kunt u verder stress voorkomen of verhelpen?

Aangezien teveel stress of spanning heel schadelijk is, geven we u graag tips om stress te voorkomen of te verhelpen. Spanning hoort bij het leven dus het is zaak om u weerbaar te maken tegen stressvolle situaties.Durf nee te zeggen. Dit klinkt makkelijker dan het is, maar toch is het erg belangrijk om te leren nee te zeggen als het u teveel wordt. Zowel op werk als in uw privéleven kan dit op lange termijn stress voorkomen. Het is fijn om aardig gevonden te worden, maar dit mag niet ten koste van uzelf gaan. Kom voor uzelf op! Heeft u een hobby? Muziek spelen, surfen, wandelen in de natuur: het zijn allemaal waardevolle activiteiten waar u afstand kunt nemen van malende gedachtes. Eet gezond en beweeg! Ontspanningsoefeningen, yoga en meditatie kunnen bijdragen aan mentale rust.

Wat is stress?

Stress is een vorm van spanning. Deze spanning kan functioneel zijn om optimaal te presteren. Het zorgt ervoor dat je extra alert en geconcentreerd bent. Echter kan stress ook ongezond zijn, als er teveel druk wordt uitgeoefend op een persoon. De een is er vatbaarder voor dan de ander. Stress kan veel gevolgen hebben voor de gezondheid, dus herken op tijd de signalen als het u teveel wordt.

PRODUCTINFORMATIE

Kan ik Sambrosa in de nacht innemen?

We raden af om de Sambrosa slaapdranken in de nacht in te nemen. U loopt dan het risico heel moe wakker te worden in de ochtend.

Hoe moeten de producten bewaard worden?

De producten dienen koel en donker bewaard te worden. Na opening bewaart u de Sambrosa slaapdranken in de koelkast.

Mogen de Sambrosa producten met water ingenomen worden?

U kunt de Sambrosa producten met water, yoghurt, vla, appelmoes, etc. innemen. De capsules kunt u met een glas water innemen, óf u mengt de inhoud met bijvoorbeeld yoghurt of vla.

Zijn de producten geschikt voor diabetici?

De dranken bevatten honing en/of suiker. Diabetici dienen hier rekening mee te houden. De capsules bevatten geen suiker en zijn daarom zeer geschikt voor diabetici.

Werken de Sambrosa producten verslavend?

De Sambrosa Slaapproducten werken niet verslavend in de zin dat u de dosering moet verhogen om de effecten te blijven voelen. Echter adviseren wij u wel om periodiek een avond in te plannen zonder het gebruik van Sambrosa. Voor alle slaapproducten geldt dat het verstandig is regelmatig een periode in acht te nemen zonder gebruik van slaapmiddelen en tevens mentale afhankelijkheid te voorkomen.

Zijn de producten glutenvrij?

De dranken zijn niet glutenvrij vanwege het ingrediënt Haver. De capsules bevatten geen gluten.

Kan er bij gebruik van Sambrosa een suf gevoel in de ochtend optreden?

Ja, dat is mogelijk. Indien dit het geval is, raden wij aan Sambrosa vroeger in te nemen of de dosering te halveren.

Mogen de Sambrosa producten gebruikt worden tijdens zwangerschap of bij het geven van borstvoeding?

Vanwege de melatonine in de Sambrosa Melatonine en Melatonine Caps raden we deze producten af tijdens zwangerschap en borstvoeding. Wat betreft de Natural is er onvoldoende onderzoek beschikbaar om een veilig gebruik te garanderen en om die reden raden we ook de Natural af tijdens zwangerschap en borstvoeding.

Waar worden de Sambrosa producten gemaakt?

De Sambrosa producten worden in Nederland geproduceerd. Wij kopen de ingrediënten  bij gecertificeerde bedrijven op het gebied van voedingssupplementen. Deze bedrijven voldoen aan alle strenge HACCP eisen. 

© 2015 Sambrosa Care - Design & Development by Accent Interactive

  • Veilig betalen
  • ideal
  • paypal
  • visa
  • bancontact
  • giropay
  • Bezorgd door
  • PostNL
  • DHL